Big bag zand

Heeft u wel eens gehoord van een big bag zand? Het is een ideale oplossing voor het vervoeren van grote hoeveelheden zand. Dankzij de big bags kunt u eenvoudige zware grondstoffen of materialen vervoeren. Hiervoor kunt u altijd terecht bij Van Avendonk Verhuur, de echte specialist als het gaat om het leveren van materialen bij uw verbouwing!

Waarvoor dient een big bag met zand?

De big bag met zand is uitstekend geschikt om te gebruiken bij een verbouwing of als u in de tuin aan het werk bent. U kunt namelijk eenvoudig en snel uw zand compact vervoeren. De big bag zand is gemaakt van sterk kunststof, dat speciaal gemaakt is om dit soort zware materialen te kunnen vervoeren. Wanneer u grote hoeveelheden zand nodig hebt is het geen doen om constant met een aanhangwagen op en neer te rijden. Daarom is een big bag met zand dé oplossing voor simpel vervoer!

Verschillende soorten zand

We kunnen verschillende soorten zand leveren. Zo heeft u voor elke klus de juiste big bag zand beschikbaar. Bij Van Avendonk Verhuur kunt u de volgende soorten zand bestellen in een big bag:

  • Metselzand, waarmee u stenen kunt metselen;
  • Grindzand, waar u bijvoorbeeld beton mee kan storten;
  • Vloerenzand voor het leggen van vloeren;
  • Brekerzand dat geschikt is om uw bestrating mee in te vegen, zodat de tegels op hun plek blijven liggen;
  • En ophoogzand, waarmee u, zoals de naam al zegt, oppervlakten kunt ophogen of opvullen;

Bij Van Avendonk Verhuur hebben we dus veel verschillende soorten zand beschikbaar die u kunt gebruiken bij meerdere klussen in uw tuin. Daarnaast kunnen we uw big bag op locatie afleveren. Zo kunt u direct aan de slag!

Zand en meer voor uw verbouwing

Naast het leveren van de big bangs met zand kunnen we ook op andere manieren helpen bij uw verbouwing. We zijn namelijk gespecialiseerd in het verhuren van machines en apparatuur. We kunnen u helpen aan een tuinfrees, een trilplaat, container of minigraver. In combinatie met onze big bags met zand kunt u direct aan de slag! Wij richten ons op gemak en snelheid, zodat u geen tijd verliest met het lenen of ophalen van de benodigde materialen.

Kies voor een big bag met zand

Heeft u veel zand nodig voor een klus in de tuin? Dan doet u er verstandig aan om dit te bestellen in een grote big bag zand. Handig en snel, en geschikt voor iedere klus. Wilt u meer weten over onze big bags met zand? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over onze alle mogelijkheden!

Big bag met zand