Containerverhuur in de Kempen

Containerverhuur is niet het eerste waar men aan denkt, zodra er een verbouwing op de planning staat. Maar wist u dat het een van de meest essentiële onderdelen is tijdens een verbouwing? Want waar moet het puin en sloopafval anders heen? Juist, alle beschikbare ruimte kunt u beter gebruiken dan tijdelijke opslag voor uw puin. De ervaring leert ook dat het niet direct opruimen van het puin, alleen maar meer rommel met zich meebrengt en dat werkt u uiteindelijk tegen in het benutten van de tijd. Bij Van Avendonk maakt u kennis met de vriendelijke dienstverlening van een echt familiebedrijf en bovendien bieden wij u scherpe tarieven bovenop onze flexibele mogelijkheden om uw container te leveren en ledigen.

De voordelen van containerverhuur

Het voornaamste voordeel van containerverhuur is het feit dat u uw afval op een centraal punt in de directe nabijheid van de bouwwerkzaamheden kunt afvoeren. Vanzelfsprekend komen kruiwagens er nog steeds aan te pas, echter is het letterlijk een korte weg die u bewandelt. Want tijdens een verbouwing of sloopwerkzaamheden heeft niemand zin en tijd om steeds op en neer te rijden naar een milieustraat. Daarnaast zijn veel milieustraten ook niet alle dagen geopend. Om dus binnen uw eigen schema gunstiger en voordeliger uit te komen, biedt containerverhuur u de oplossing.

Onze mogelijkheden in containerverhuur

Containerverhuur is bij ons heel eenvoudig te bespreken. U bereikt ons telefonisch, per email of u brengt een bezoekje aan ons bedrijfsterrein. Wij staan u op iedere manier graag en persoonlijk te woord. Tevens kunt u op onze website een terugbelverzoek achterlaten zodat wij u op een geschikt tijdstip kunnen bellen. Zo komt u alles te weten over containerverhuur, de kosten van containerverhuur, de voordelen ervan en hoe wij werken. Bent u dus naarstig op zoek naar een container en een gedegen bedrijf dat voorziet in containerverhuur? Dan houden wij ons graag aanbevolen!