[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Welkom

Van Avendonk Verhuur is al sinds 2007 het aanspreekpunt van de Kempen bij het verhuren van grondverzetmachines, trilplaten, steenknippers, aanhangers en steigers. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod uitgebreid met het leveren van zand en cement. Maar ook voor grond- en sloopwerken en de verhuur van containers voor de afvoer van diverse afvalstoffen zijn wij uw betrouwbare partner.
De afgelopen jaren hebben wij ons familiebedrijf uitgebreid tot een geoliede machine, waarbij we zowel particulieren als bedrijven van dienst zijn. Zo werken wij in opdracht van diverse hoveniers, bestratingsbedrijven, aannemers, klusbedrijven en natuurlijk onze gewaardeerde, particuliere klanten.
Bij ons maakt u kennis met de persoonlijke service, die u bij een familiebedrijf mag verwachten. Hierdoor komen we krachtig naar buiten en zijn we nauw betrokken bij al onze projecten, waar met veel plezier, motivatie en toewijding aan gewerkt wordt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”13″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]