Containers

Een container huren is zeker een gemak bij bv. een verbouwing. Vaak wordt er onderschat hoeveel puin of afval er uit een huis of tuin kan komen. Staat er bijvoorbeeld een verbouwing of renovatie van uw huis op de planning? Of wellicht dat de garage of zolder toe is aan een grote schoonmaak, of de tuin wordt weer eens grondig onder handen genomen? Dit zijn allemaal voorbeelden, waarbij een container uitkomst biedt.

Bij Avendonk Verhuur kunt u een container huren voor het aantal dagen die u denkt nodig te hebben. U kunt deze containers handig gebruiken voor het afvoeren van puin, sloophout, bouw- en sloopafval, (zwarte) grond en/of andere soorten zand, tuinafval en snoeihout.

Het voordeel voor u is dat u al uw puin en afval op 1 plek kunt storten en dus niet meerdere keren per dag op en neer hoeft naar een milieustraat. Daarnaast kan een container veel meer laadvermogen aan en hoeft dus ook geen zorgen te hebben over een eventuele aanhangwagen die overbelast wordt.

Wilt u graag meer informatie over het huren van een container en de mogelijkheid om het te laten bezorgen? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, per email of telefonisch.