Trilplaat verhuur

Bent u op zoek naar een voordelige trilplaat voor verhuur? Dan is Van Avendonk Verhuur uw oplossing. Wij hebben diverse trilplaten in de verhuur, die u kunt gebruiken voor bestratingsklussen bij uw huis of bedrijfspand.

Trilplaat gebruiken

Een trilplaat voor verhuur kunt u bij meerdere klussen inzetten. Bijvoorbeeld als u de tuin wil bestraten of opnieuw in wil richten. De ondergrond van uw tuin moet u goed voorbereiden op grote projecten. Nieuwe bestrating of graszoden kunnen pas goed worden geplaatst als de ondergrond vlak ik. Dit bereikt u met onze trilplaat voor verhuur. Hiermee kunt deze klus eenvoudig en voor een scherpe prijs zelf uitvoeren.

Soorten trilplaat verhuur

Bij Van Avendonk hebben we verschillende trilplaten in de verhuur. Afhankelijk van het soort klus adviseren we u een ander apparaat. Hierbij gaat het vooral om de zwaarte van de trilplaat. Voor deze klussen kunt u een andere triplaat gebruiken:

  • Een lichte trilplaat voor kleine klussen zoals het aanleggen van sierbestrating. Het gewicht van de kleine steentjes zal weinig op de ondergrond drukken. Daarom hoeft deze niet maximaal te worden verdicht.
  • We raden een iets zwaardere trilplaat aan voor klussen die ingrijpender zijn. Bijvoorbeeld de aanleg van een nieuwe oprit. Hierbij krijgt de ondergrond veel te verduren door het drukkende gewicht van uw auto.
  • Onze zwaarste trilplaat is geschikt voor zware klussen, zoals het maken van een klinkerweg. De vele klinkers drukken zo hard op de ondergrond dat u een zware trilplaat voor verhuur moet gebruiken.

Onze triplaten maken de grond vlak en stevig, waardoor deze minder snel verzakt. Bij Van Avendonk hebben we altijd een trilplaat in de verhuur die geschikt is voor uw klus.

Alles voor uw klus met onze trilplaat verhuur

De voorbereiding van uw klus kunt u dankzij onze trilplaat voor verhuur uitstekend zelf uitvoeren, maar voor andere klussen in de tuin verhuren we nog andere apparatuur. Bijvoorbeeld een minigraver om zand te scheppen, aanhangwagens om het weg te voeren en een container voor het puin dat overblijft. Moet u het gat daarna vullen met nieuw zand? Dan is onze big bag een ideale oplossing. Voor zowel particulieren als bedrijven leveren wij alles wat u nodig heeft. Naast de trilplaat voor verhuur kunt u dus voor nog veel meer terecht bij Van Avendonk!

Maak gebruik van onze trilplaat verhuur

Kunt u ook wel de hulp van een trilplaat voor verhuur gebruiken? Voor dit apparaat en andere materialen kunt u bij Van Avendonk Verhuur terecht. Neem contact met ons op en huur de handigste materialen voor een scherpe prijs!Trilplaat verhuur bij Van Avendonk