Uw verhuurspecialist voor uw aanhangwagen

Wist u dat heel veel huishoudens niet over een eigen aanhangwagen beschikken? Dat is ook niet zo vreemd, want heel vaak is een aanhangwagen niet echt nodig. Tenminste, het grootste deel van het jaar niet. Natuurlijk komt er een paar keer per jaar het moment dat een aanhangwagen handig en dus nodig is, bijvoorbeeld bij het aanbreken van de herfst of voorjaar zodra mensen in de tuin aan gang gaan of moeten. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld binnen in huis aan de slag gaat en er veel rommel blijkt weg te kunnen. In die gevallen is het handig om te beschikken over een aanhangwagen. Hebt u wel eens overwogen om in plaats van een aanhangwagen te kopen, te kijken naar de mogelijkheden in verhuur van een aanhangwagen? Want bij Van Avendonk Verhuur weten we er alles van en helpen we u graag op weg met een aanhangwagen!

Het verhuren van een aanhangwagen

Een aanhangwagen kan verschillende doeleinden hebben, wat betreft de omvang van de rommel, puin, tuinafval of oude meubelen. Dit alles is namelijk niet zo prettig en handig om in de kofferbak van uw auto te vervoeren. Een eigen aanhangwagen aanschaffen is ook een aanslag op de huishoudportemonnee, dus het voordeligste alternatief is de verhuur van een aanhangwagen. Zodoende hoeft u ook geen buur of familielid lastig te vallen om weer te vragen om zijn of haar aanhangwagen. Onze tarieven bij de verhuur van uw aanhangwagen zijn bijzonder aantrekkelijk en de aanhangwagens verkeren in uitstekende staat, zodat u ook zwaardere spullen kunt vervoeren.

Kiest u ook voor de verhuur van een aanhangwagen?

Bespaar u zelf de kosten van de aanschaf van een aanhangwagen, die u relatief weinig gebruikt in de praktijk. Kies daarom voor het gemak en de kwaliteit van onze mogelijkheden in de verhuur van een aanhangwagen!